Publicitat
Publicitat

cinema

Una pel·lícula portarà la mort de Bin Laden al cinema

La cineasta Kathryn Bigelow inclourà la missió de 40 minuts que va acabar amb la mort del líder d'Al-Qaida en el seu nou film

La cineasta Kathryn Bigelow, coneguda per haver dirigit la pel·lícula guanyadora de 6 Oscars  The Hurt Locker ( En terra hostil), inclourà la missió de 40 minuts que va acabar amb la mort del líder d'Al-Qaida en el seu nom film, segons informa The Huffington Post.

Bigelow havia anunciat el desembre passat que estava desenvolupant un guió sobre el cos militar nord-americà que ahir va dur a terme la "caça" del líder d'Al-Qaida.

El guionista de la pel·lícula és l'escriptor i periodista Mark Boal, amb el qual la cineasta ja va col·laborar a The Hurt Locker, el film que va valdre-li 6 Oscars, entre els que destaquen els de millor pel·lícula i millor direcció.

L'inici de la producció de la pel·lícula estava previst per aquest estiu, abans dels esdeveniments que van succeir la matinada d'ahir.

Entre les localitzacions escollides hi havia Afganistan, decisió que s'haurà de reconsiderar per motius de seguretat.

Segons la revista Variety, Boal, que disposa de contactes a les forces d'intel·ligència nord-americana, tenia previst un viatge a l'Afganistan la setmana que ve, que finalment ha sigut cancel·lat per raons de seguretat.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT