Boicot de l'ambaixada espanyola a Bèlgica a un acte del Diplocat, i 4 claus del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar el dia ben informats

L’ambaixada espanyola a Bèlgica intenta boicotejar un acte del Diplocat / CÈLIA ATSET

L’ambaixada espanyola a Bèlgica intenta boicotejar un acte sobre la independència de Catalunya. Una diplomàtica de l'Estat es presenta com a estudiant universitària en un acte d'Altafaj i després d'estar parlant durant 15 minuts revela la seva identitat real. 

El Congrés reprova el ministre Jorge Fernández Díaz. Tots els partits menys el PP condemnen "les seves accions i actituds antidemocràtiques" i la "manca d'ètica política". 

El fiscal en cap del Suprem justifica les converses de Fernández Díaz i De Alfonso. Estima que les reunions entren dins de les funcions que tenen les autoritats, la policia i l'Oficina Antifrau per perseguir delictes. 

Entrevista a Baltasar Garzón: “Rajoy havia de saber alguna cosa de la Gürtel, no era algú que passava per allà”, diu l'exjutge de l'Audiència Nacional. 

“Després del càncer no ets la mateixa”, diu una pacient que ha sobreviscut al càncer de mama. Avui és el Dia Mundial d'aquesta malaltia. Sobreviure a un càncer de mama comporta acceptar un nou cos i que l’entorn aculli una nova persona. 

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT