En breu
Mèdia 11/04/2013

'Breaking bad' tindrà 'spin-off'

à.g.m.
1 min

Barcelona'Better call Saul'

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'advocat Saul Goodman és un dels personatges més estimats de la sèrie Breaking bad : des del seu despatx ronyós -lema professional: "Better call Saul " (Millor que truquis al Saul)- sempre té una solució per a cada problema imaginable, si el client no té inconvenient a cometre un delicte per tapar l'original (i, de passada, pagar-li una comissió sagnant). Ara aquest contrapunt còmic en una sèrie negríssima podrà lluir amb molta més llum, ja que la cadena AMC preveu que sigui el protagonista d'un spin-off . El projecte es perfila com a comèdia, però encara no té títol.

A Saul Goodman li dóna vida l'actor Bob Odenkirk. Nascut a Illinois l'any 1962, té dos premis Emmy i està especialitzat en papers de comèdia. A més de ser guionista del veterà programa d'esquetxos Saturday Night Live , també ha aparegut en sèries com Cómo conocí a vuestra madre .

La idea de l' spin-off fa mesos que es gesta, concretament des que Vince Gilligan, creador de la sèrie original, va declarar que li encantaria que el personatge tingués una sèrie pròpia. "M'agrada la idea d'un programa centrat en un advocat capaç de fer qualsevol cosa per no haver d'arribar a judici", va declarar.

stats