Briatore i la seva dona repeteixen a Kenya

No hi ha res com tenir diners per no sortir de casa tot i canviar de continent. Això és el que fan Flavio Briatore (65 anys) i la seva dona (35), la model Elisabetta Gregoraci, cada Cap d’Any. El matrimoni, casats des del 2008, agafen un avió uns dies abans del canvi d’any, fan escala a Dubai, i es planten a Kenya, on l’empresari posseeix un luxós resort a la vora de la platja de Maldini.

Des d’allà, la família actualitza el seu Instagram ben sovint, rendint comptes de les seves activitats vacacionals, que van des de prendre el sol fins a organitzar barbacoes de marisc acabat de pescar fetes dins l’aigua del mar passant per visitar amb el seu fill, anomenat Nathan Falco i nascut el 2010, espècies autòctones com les tortugues.

Aquest any s’ha sumat al seu Cap d’Any exclusiu el pare d’ella, que s’haurà pogut quedar amb el petit, durant els moments de festa nocturna. Plegats canviaran d’any en aquest espai luxós i en família, cosa que no sempre ha procurat Briatore.

Tot i que està amb la model des del 2006, l’empresari havia mantingut relacions amb altres maniquís prèviament. Entre aquestes, destaca la relació que va tenir amb l’alemanya Heidi Klum, que es va quedar embarassada d’ell i que va tenir una filla anomenada Leni, que mai ha sigut reconeguda pel seu pare. De fet, quan va néixer la petita Briatore ja havia abandonat Klum. La nena va ser adoptada després pel cantant Seal, marit de Klum i amb el qual va tenir tres fills.

Més continguts de