Mèdia 24/08/2012

Britney Spears prepara la seva boda

Selena Soro
2 min
Britney Spears prepara la seva boda

Fa més d'un any que la cantant Britney Spears (01) va anunciar que es casava amb el seu -fins aleshores- representant, Jason Trawick . La revista People publica ara tots els preparatius que està fent l'artista per a la seva boda i posa fi així als rumors de separació que han perseguit la parella durant tot el festeig.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El juliol mateix, Radar Onlinepublicava que la relació de Britney i Jason "feia aigües" perquè l'exmànager sentia que era "simplement" l'encarregat de la neteja de la casa. Segons People , però, la parella està immersa preparant el casament: volen una cerimònia privada i amb molt pocs convidats. La cantant de Baby one more time , a més, vol estar perfecta per al seu futur marit. Per aconseguir-ho, invertirà 82.000 euros en la seva bellesa i seguirà un règim d'alimentació estricte. Aquesta serà la tercera boda que celebra Britney Spears. Amb el seu amic Jason Allen va casar-s'hi a Las Vegas i se'n va divorciar tan sols 55 hores després. El matrimoni amb Kevin Federline -el ballarí amb qui va tenir els seus dos fills- tampoc va funcionar.

El Museu d'Orsay renya Shakira

La cantant colombiana Shakira (02) va fotografiar-se davant l' Olympia de Manet al Museu d'Orsay de París i en va presumir davant els seus seguidors de Facebook.

La parella de Piqué, però, es va trobar una resposta inesperada. El mateix museu va contestar-li a través del seu Facebook: "Missatge destinat a 54 milions de fans, 250.000 "m'agrada", més de 8.000 comparticions i més de 12.000 comentaris en pocs dies. Ens sentim obligats a donar les gràcies a Shakira per aquesta publicitat d'abast mundial inesperada... malgrat que les fotografies estan prohibides dins les galeries de l'Orsay". Ups.

El polèmic nu del príncep Enric

La fotografia que el portal TMZ va publicar dimecres d'un noi despullat també ha generat encara més rebombori. Tot i que les imatges es van fer amb un telèfon mòbil i són borroses, el noi sembla que és el príncep Enric (03) , i així ho afirmava TMZ . Ahir, la premsa britànica se'n va fer ressò i el cas s'ha convertit en una qüestió d'estat: la casa reial ha contactat amb la Comissió de Queixes de la Premsa (PCC), un gest que diversos mitjans anglesos han considerat com un intent de frenar la reproducció de les imatges.

Vivianne Jolie-Pitt, nena Disney

La filla de quatre anys d'Angelina Jolie i Brad Pitt, la Vivianne (04) , debutarà al cinema interpretant la princesa Aurora a Malèfica , una pel·lícula de Disney en què Angelina encarna la bruixa malvada.

stats