Publicitat
Publicitat

Buenafuente vol tornar a la tele generalista a principis del 2012

L'humorista català s'inclina per "un espai d'entreteniment en horari de màxima audiència, amb famosos i no famosos"

Andreu Buenafuente ha confirmat aquest dilluns a Madrid la seva intenció de tornar a la televisió generalista en el primer semestre de 2012 , amb un programa que encara no cadena confirmada però que seria " un espai d'entreteniment en horari de màxima audiència , amb famosos i no famosos " , segons ha explicat .

" Després de set temporades en late-night , la fórmula ha quedat esgotada, i per això es va parar " , ha afegit el presentador després de l'acte de presentació del llibre Lo que vendria a ser la televisión en España, editat per El Terrat. Buenafuente ha assenyalat que aquest horari és un dels punts clau de la negociació amb les cadenes interessades , " que són totes " .

Segons el còmic i presentador , que es veu " capaç de tornar a la televisió ara mateix " , hi ha moltes productores interessades en el seu nou projecte , i és que " avui en dia ja no és com fa 15 anys , que arribava algú amb un taló i et feia seu per sempre ; ara cal discutir molt i ajustar moltes coses " , ha assenyalat .

Fase oberta professionalment

Així , Buenafuente , segons ha dit, es troba en " una fase completament oberta " i considera que tant ell com el seu equip són uns " marcians " , perquè no creu que "hi hagi ningú al món que estigui treballant en un programa sense cadena encara" . " Tornar abans de l'estiu seria el més normal , per tenir temps d'arrencar a la primavera , reposar una mica a l'estiu i ja seguir al setembre " , ha manifestat .

Busca un nou públic

Amb la nova hora d'emissió , l'humorista buscarà " un nou públic ", en un espai d'entreteniment en què oferirà l'"última versió " d'ell mateix i en què explicarà la seva visió de la vida , " acompanyat de molta gent i amb comèdia " .

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT