Televisió
Mèdia 09/09/2011

Buenafuente tornarà a TV3 amb dos especials amb Eduard Punset

Entrevistarà el científic en dues parts al novembre. L'espai es titularà 'Com va la vida?'

Redacció
1 min
Andreu Buenafuente presentarà avui l'últim programa abans d'agafar-se uns mesos de descans. Ja té en ment, però, un nou espai.

BarcelonaAndreu Buenafuente tornarà a TV3. Ho farà amb dos especials al mes de novembre en què, coincidint amb la Setmana de la Ciència, entrevistarà Eduard Punset. Buenafuente ho ha explicat aquest matí al final de la roda de premsa de presentació de la nova temporada de TV3, a la qual ha aparegut sense que se n'hagués informat prèviament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'espai es titularà Com va la vida?, i suposarà el retorn de l'humorista reusenc a la televisió catalana després de set anys presentant programes per al conjunt de l'Estat i pocs mesos després que posés punt final a la seva etapa a La Sexta. "M'agrada molt ser aquí, és la casa on m'he fet gran", ha dit Buenafuente, que ha explicat breument el format del nou programa: "Asseurem el Punset en un plató i li faré vint preguntes un dia i vint l'altre dia". L'espai tractarà diversos aspectes de la condició humana, a partir de preguntes ben senzilles sobre temes quotidians i els coneixements científics i el peculiar estil divulgador de Punset.

Segons Buenafuente, "un programa així només es pot fer a TV3", ja que, assegura, el va plantejar a altres cadenes "i encara riuen ara, en italià", en referència a l'origen del director general de Telecinco, Paolo Vasile.

stats