Televisió
Mèdia 15/03/2012

Buenafuente avança detalls del seu nou programa en un videoblog

L'humorista arribarà a Antena 3 després de Setmana Santa acompanyat de Berto Romero i José Corbacho

Ara
1 min
Andreu Buenafuente podria tornar a la televisió durant els pròxims mesos, amb un espai setmanal al prime time d'Antena 3.

BarcelonaBerto Romero i José Corbacho acompanyaran Andreu Buenafuente en la seva nova aventura a Antena 3. Ell mateix ho avança en la primera entrega del videoblog que ha inaugurat a la web d'Antena 3, en què també participen Romero –que serà codirector de l'espai– i Corbacho, i en el qual es mostren algunes imatges de les tres promocions del programa que s'han començat a preparar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre altres coses, el vídeo deixa clar que el programa s'estrenarà "d'aquí un mes escàs", és a dir, després de Setmana Santa, i també que estarà pendent de l'actualitat. Segons Buenafuente, preparen un "programa de varietats", en què tindran cabuda "l'humor, la música, cares conegudes, sorpreses" i, en resum", qualsevol cosa del món de l'espectacle" passada pel filtre de la comèdia.

Berto Romero promet un "plató molt guapo" i "més gran" que el que tenien fins ara, en el qual tindrà lloc un "gran espectacle". Tal com ja s'havia avançat, l'espai serà de 'prime time' i s'emetrà un cop per setmana.

stats