NOU PROJECTE
Mèdia 01/04/2012

Buenafuente debutarà a Antena 3 després de Setmana Santa

L'estrena de Buenas noches y Buenafuente a Antena 3 és imminent: s'emetrà, com a màxim, 15 dies després de Setmana Santa. La cadena ja promociona l'espai en un videoblog que n'ha avançat algunes píndoles.

Natalia Araguás
2 min

BARCELONAEl retorn televisiu d'Andreu Buenafuente ja té nom, després d'haver-ne estudiat 115 possibilitats la majoria de les quals van acabar "a les escombraries". Es dirà Buenas noches y Buenafuente , segons explica el mateix presentador al videoblog que publica a la web d'Antena 3 i a través del qual ja està promocionant el programa amb gravacions de curta durada. En una de les gravacions es va anunciar el "supertrencador" títol de l'espai, que havia d'incloure la paraula Buenafuente, tenint en compte que ja és una marca consolidada. Buenas noches y Buenafuente es planteja com "un gran espectacle" de prime time que inclourà els ingredients habituals dels programes de la casa: monòlegs, paròdies de personatges, repàs humorístic a l'actualitat i un escenari funcional que no eclipsa els veritables protagonistes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que encara no hi ha data oficial, l'estrena del programa, que serà setmanal, és imminent. Fonts d'El Terrat, la productora que produeix el programa, avancen que el debut tindrà lloc la primera o la segona setmana després de Setmana Santa. Primer es va especular que Buenas noches y Buenafuente ocuparia les nits dels diumenges, però hauria entrat en col·lisió amb Salvados , l'espai que presenta el seu pupil Jordi Évole i que ha donat bons rèdits a La Sexta, que està en procés de fusió amb Antena 3.

Andreu Buenafuente s'ha envoltat dels seus col·laboradors més pròxims per tirar endavant el projecte, que comptarà amb la presència de Berto Romero i José Corbacho. De fet, Berto Romero guanya pes a l'espai perquè en serà el codirector, "que és més important que el director perquè té més lletres", va dir fent broma Berto en donar la notícia. "Però cobrarà menys que jo", va recordar Buenafuente en el mateix to.

Buenas noches y Buenafuente ja ha començat els assajos i busca públic a través del Twitter, on ja s'ha facilitat un telèfon per als que hi estiguin interessats. Fins i tot han transcendit alguns detalls del seu primer programa.

Jordi Hurtado, al debut

Un dels primers convidats que s'ha sabut que hi haurà és el presentador català Jordi Hurtado, que fa poc va complir 15 anys al capdavant del concurs Saber y ganar , de La 2. Participarà en un esquetx del programa, que s'emetrà en directe i des de Barcelona. Buenafuente també ha anunciat que el primer dia lluirà la samarreta dissenyada pels seguidors que li hagin proposat a través del Twitter a @Buenafuente_A3 amb el hastag #Andreucamiseta. A través del videoblog ha revelat, a més, que un dels personatges parodiats serà Lady Gaga, amb una imitació lliure de Berto Romero.

stats