PROMOCIÓ DE L'ARA
Mèdia 30/06/2012

El CD/DVD del concert contra la sida, a partir de demà

Ara
1 min
El CD/DVD Les nostres cançons contra la sida inclou totes les actuacions del concert del 8 de juny.

BARCELONA.L'ARA ofereix, a partir de demà i fins diumenge de la setmana que ve, el CD/DVD del concert Les nostres cançons contra la sida , que el 8 de juny va reunir al Palau Sant Jordi alguns dels grans cantants i grups catalans dels últims anys, com Jaume Sisa, Pep Sala, Lax'n'Busto i Peret, i que va tenir el seu moment culminant quan Lluís Llach, Pep Guardiola i Sílvia Pérez Cruz van interpretar conjuntament el poema de Miquel Martí i Pol Ara mateix .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest pack de CD i DVD, que Manu Guix va començar a preparar al seu estudi la mateixa nit del concert, és l'únic lloc on quedaran recopilades totes les actuacions que es van veure i sentir aquell dia al Sant Jordi. A més el DVD inclou, en l'apartat d'extres, tots els vídeos que es van projectar a les pantalles gegants del Palau durant les pauses entre les diferents actuacions.

Es tracta, doncs, d'un document únic que els lectors de l'ARA podran adquirir, a partir de demà i durant tota la setmana vinent, per 9,95 euros juntament amb l'exemplar del diari. Tal com va ser l'assistència al concert, comprar el CD/DVD serà un acte solidari, ja que tots els beneficis obtinguts es destinaran a la Fundació Lluita Contra la Sida, l'entitat presidida pel doctor Bonaventura Clotet que va impulsar el concert.

stats