Mèdia 15/02/2012

Mario Vaquerizo desapareix de la COPE després d'imitar Jesús en una sessió fotogràfica

Es tracta d'una sessió fotogràfica en què ell i la seva muller, Alaska, emulen Jesús i Maria Magdalena i que hauria fet que els bisbes decidissin rescindir-li el contracte

Ara
1 min

BarcelonaL'emissora de la Conferència Episcopal espanyola ha acomiadat el marit d'Alaska, Mario Vaquerizo. Després que aquest posés amb la seva muller en una sessió fotogràfica del polèmic artista Bruce LaBruce, el consell d'administració de la COPE hauria demanat el cap de Vaquerizo, que en aquestes instantànies emulava a Jesus al costat de la seva dona Alaska, que feia de Maria Magdalena, en una actitud lasciva. Així ho confirmen alguns mitjans com per exemple Vanitatis, que assegura que la Conferència Episcopal està "molesta" perquè creu que aquestes imatges "ridiculitzen" la figura de Jesús i Maria.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que no hi ha confirmació oficial per part d'aquesta ràdio, sí que és cert que el vocalista de Nancys Rubias fa tres setmanes que no apareix al programa de Cristina López Schlichting, espai matinal dels cap de setmana en què que col·laborava. La versió del cantant no ho confirma, ja que declara que no hi ha assistit perquè està de gira amb la seva banda.

Bruce LaBruce és un artista de Toronto que té una obra considerada molt provocadora i que durant la dècada dels 80, fins i tot, va ser confiscada en aduanes d'alguns aeroports europeus. La foto amb Alaska i Mario com a protagonistes forma part d'una sessió en la qual hi apareixen Pablo Rivero, Rossy de Palma o María Forqué. Aquesta col·lecció de retrats inspirats en figures religioses i bíbliques estarà exposada a la galeria madrilenya Fresh Gallery, a partir del 16 de febrer.

stats