Mèdia 02/09/2012

CR7 i Irina Shayk, contra els rumors

Albert Castellví Roca
4 min
CR7 i Irina Shayk, contra els rumors

Diuen que els mals moments és millor passar-los ben acompanyat. Això és el que va fer Cristiano Ronaldo (01) aquest dijous, durant la gala de la UEFA en què va veure com Andrés Iniesta s'emportava cap a Barcelona el trofeu de millor jugador europeu de la temporada, que el portuguès confiava que, aquesta vegada sí, seria per a ell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La decepció en conèixer el nom del guanyador es va fer evident a la cara de Ronaldo, però la seva expressió va ser molt més alegre en altres moments de la gala. El jugador blanc va passar bona part de la tarda de dijous somrient al costat de la seva parella, la model russaIrina Shayk , en unes imatges que van servir per posar fi a les especulacions que havien crescut al llarg de les últimes setmanes i que feien referència al suposat mal moment que passava la parella.

De fet, aquest distanciament tenia, suposadament, una causa molt clara: l'actriu i presentadora portuguesa Rita Pereira , a qui, segons diversos testimonis, es va veure en una discoteca a mitjans d'agost en una actitud molt afectuosa amb Ronaldo. El futbolista i l'actriu es coneixen des de fa temps, i de fet la noia és amiga d'una de les germanes de Ronaldo, però segons diversos mitjans aquest fet no va ser considerat precisament com un atenuant per Shayk, a qui la situació no feia cap gràcia.

Els rumors van agafar tal magnitud que a mitjans d'aquesta setmana Ronaldo es va veure obligat a desmentir-los a través de la seva pàgina de Facebook: "Continuen publicant diàriament mentides sobre la meva vida. Estem molt bé i estic concentrat en els pròxims partits del Reial Madrid i de la selecció", va escriure el futbolista. Malgrat tot, els dubtes sobre el futur de la seva relació amb Irina Shayk no es van esvair completament fins dijous, quan es van tornar a deixar veure junts i sense cap símptoma de malestar.

Ronaldo, de 27 anys, i Shayk, que en té 26, són parella des de la primavera del 2010.

Pattinson es ven la casa

En canvi, una parella que sembla ja impossible que es reconciliï és la que formen els joves actors Robert Pattinson i Kristen Stewart (03) . La infidelitat confessa de la noia amb Rupert Sanders, el director de la pel·lícula Blancanieves y la leyenda del cazador , que ella protagonitza, ha estat un obstacle massa gran, i cada moviment que es produeix al seu entorn sembla distanciar-los una mica més.

Aquesta setmana, una font propera a Pattinson ha informat a la revista nord-americana Us Magazine que l'actor ha decidit posar a la venda la casa que compartia amb Stewart des del 2011, i que ell mateix havia comprat. De fet, cap dels dos ja no hi vivia des de finals de juliol, quan Pattinson, en saber que ella havia reconegut la infidelitat, va decidir marxar-ne perquè se sentia "humiliat". Al cap d'un mes, ha anat un pas més enllà i ha optat per vendre's la casa perquè hi té "massa records", segons el mateix mitjà.

Pattinson i Stewart, de 26 i 22 anys respectivament, es van conèixer durant el rodatge de les pel·lícules de la saga Crepuscle , el 2007, i van iniciar la seva relació el 2009.

Galliano demanda Dior

El dissenyador gibraltareny John Galliano (02) ha demandat la marca Dior per haver-lo acomiadat ara fa un any i mig, i li reclama una indemnització de 15 milions d'euros, segons publica el diari britànic The Daily Mail . Galliano va perdre la feina el març de l'any passat després que se l'acusés d'haver proferit insults racistes i antisemites contra una parella que era al mateix bar que ell, en un cas que va acabar -a més de l'acomiadament- amb una multa de 6.000 euros que el dissenyador va haver de pagar.

En aquell moment, el president de la casa Dior, Sidney Toledano, va lamentar públicament l'actitud de Galliano: "Condemno fermament les declaracions de John Galliano com una cosa totalment contradictòria amb els valors de marca que sempre han estat defensats per la casa de Christian Dior". Ara, la resposta de Galliano arriba en forma de demanda judicial en un tribunal laboral de París, que té previst obrir el judici durant el mes de febrer de l'any que ve.

La demanda del dissenyador arriba només una setmana més tard que la seva actitud tingués una altra conseqüència inesperada: la publicació d'un decret del president de França, François Hollande, en què s'anunciava la decisió de retirar-li la Legió d'Honor -la màxima condecoració que atorga l'estat francès- que li havia estat concedida a principis del 2009.

L'aniversari de Michael Jackson

Aquest dimecres, Michael Jackson hauria complert 54 anys, i la seva mort, el 25 de juny del 2009, no ha impedit que la seva família celebrés l'efemèride. La seva filla mitjana, Paris , de 14 anys, va penjar a Twitter una fotografia (04) en què se la veia al costat del seu pare, i va acompanyar-la d'un missatge de record: "Des de la meva alegria i la meva pena, en la promesa d'un nou demà, mai no t'abandonaré, perquè sempre seràs al meu cor. Per molt anys. T'estimo, papa".

A més, en companyia dels seus germans, Prince i Blanket , de la seva tia La Toya i de la seva àvia, Katherine , va visitar la localitat natal del Rei del Pop, Gary, a l'estat nord-americà d'Indiana, per inaugurar una sèrie d'actes en memòria del cantant. Durant quatre dies -des de dimecres i fins ahir-, la ciutat ha acollit unes jornades amb què, sota el títol de Goin' back to Indiana. You can feel it (Retorn a Indiana. Ho potssentir) ha recordat el seu fill més il·lustre amb música, competicions esportives, sopars comunitaris i actes de tot tipus.

Michael Jackson va morir ara fa tres anys a la seva casa de Los Angeles com a conseqüència d'una intoxicació per propofol. Després d'un llarg i complex judici, el seu metge personal, Conrad Murray, va ser sentenciat a quatre anys de presó el novembre de l'any passat acusat d'homicidi involuntari.

stats