Publicitat
Publicitat

Audiències

'Caçadors de bolets' lidera aquest dijous, malgrat fer el segon pitjor registre de la temporada

537.000 espectadors van seguir el programa, un 16,9% de 'share'. Antena 3 lidera la jornada gràcies als bons resultats de la pel·lícula 'Fuga de cerebros'

Caçadors de bolets manté el lideratge dels dijous, tot i que aquesta setmana ha firmat el segon pitjor registre de la temporada: 537.000 espectadors, una quota de pantalla del 16,9%. Les dades contrasten amb la de l' última emissió (fa dos dijous), en què el programa de TV3 va aconseguir els millors resultats d'enguany.

El Polònia d'aquest dijous també ha patit un lleu descens respecte de la setmana passada que resulta més acusat si es compara amb el global de la temporada: 459.000 espectadors i un share del 14,8%.

Els baixos registres dels dos espais de TV3, que habitualment lideren el prime time dels dijous, es deuen, en bona part, als bons resultats obtinguts per Antena 3 amb la pel·lícula Fuga de cerebros, que va recollir una quota de pantalla del 19,9% (511.000 espectadors). La cadena va acabar líder del dia amb un share del 13,8%, seguida de Telecinco (10,8%) i TV3 (10,1%).

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT