Caitlyn Jenner participarà a la tercera temporada de 'Transparent'

Després d'haver explicat el seu procés de canvi de sexe al programa 'I am Cait', debuta com a actriu en una sèrie que gira a l'entorn de la transsexualitat

Caitlyn Jenner formarà part del repartiment de la tercera temporada de la sèrie 'Transparent'. Un any després de completar el seu procés de canvi de sexe, l'excampió olímpic i expadrastre de les germanes Kardashian debutarà com a actriu en aquesta ficció que té com a protagonista, precisament, un pare de família que després de molts anys amagant-ho decideix fer públic que és transgènere i que sempre s'ha sentit dona.

"És un somni fet realitat", ha assegurat la creadora i productora executiva de la sèrie, Jill Soloway, en declaracions a l'agència Associated Press recollides pel portal The Hollywood Reporter. Soloway va anunciar aquest fitxatge durant l'acte de lliurament dels premis GLAAD, que reconeixen els representants del món de l'espectacle que més han lluitat a favor dels drets dels homosexuals.

En aquesta gala, Jenner va recollir el premi al millor 'reality' per 'I am Cait', el format del canal E! en què explica el seu procés de canvi de sexe, mentre que 'Transparent' va ser premiada com a millor comèdia. " Tots formem part de la mateixa comunitat. Moltes de les dones transsexuals que treballen a la nostra sèrie apareixen també a 'I am Cait'", va recordar Soloway.

'Transparent' és una producció d'Amazon estrenada el febrer del 2014 que de moment compta amb dues temporades, tot i que a l'estiu ja es va anunciar que n'hi hauria una tercera. De moment, però, no s'ha fixat data per a l'estrena dels nous episodis.

Més continguts de