RÀDIO
Mèdia 07/02/2012

Calella proposa rebaixar un 21% el sou i els horaris als treballadors de la ràdio municipal

L’objectiu és evitar acomiadaments després del tancament de la televisió comarcal M2TV, que gestiona la mateixa plantilla de professionals

Acn
1 min

CalellaL'Ajuntament de Calella ha presentat una proposta a la plantilla de la ràdio municipal per garantir la continuïtat dels seus catorze treballadors, que consisteix en aplicar una rebaixa d'un 21% del salari i dels horaris actuals. El motiu és la fi el pròxim 29 de febrer de les emissions del segon canal de televisió públic del Maresme, M2TV, que dóna cobertura als pobles del nord de la comarca.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La gestió dels continguts d'aquest canal va a càrrec de la mateixa plantilla de professionals de la ràdio i, segons ha explicat el primer tinent d'alcalde d'Hisenda, Xavier Pedemonte, amb el tancament d'M2TV disminuirà considerablement la feina dels treballadors. L’Ajuntament no es planteja acomiadar ningú, però sí defensa que haurà de reestructurar la plantilla perquè el projecte de la ràdio municipal sigui viable. Es preveu que a finals de setmana es pugui arribar a un acord amb els treballadors.

El tancament del canal M2TV se suma així a la reducció de plantilla que ja va patir la setmana passada M1TV, el canal públic del sud del Maresme. Pedemonte ha explicat que la intenció del l’Ajuntament és que Calella pugui continuar tenint televisió pública. El que es planteja, però, no és un canal de televisió tradicional, sinó un que emeti només per Internet.

stats