Publicitat
Publicitat

Cameron Diaz ja no serà la soltera d’or del cinema

“Senzillament no era una cosa a la qual em sentís inclinada”. Aquesta és la resposta que l’actriu Cameron Diaz va donar als periodistes de la revista Esquire, l’octubre del 2012, quan li van demanar com era que no s’havia casat mai, tot i haver mantingut relacions llargues amb el productor Carlos de la Torre, el cantant Justin Timberlake, els actors Matt Dillon i Jared Leto o l’esportista Alex Rodriguez. Però la protagonista d’ Algo pasa con Mary haurà de renovar ara l’argumentari, perquè, segons publica la revista People, ha decidit donar el sí. Ho farà amb el músic Benji Madden, amb qui es casarà a principis del 2015.

Diaz havia esquivat durant uns quants mesos els rumors de compromís, però ara ja és oficial. “Va passar fa unes quantes nits -relata la revista-. Però ara tots els amics del Benji ho saben i se n’alegren per ell”. Aquesta mateixa font -un amic del futur nuvi- indica que l’encaix familiar fa temps que es treballa i que la mare de la intèrpret “és una admiradora” del seu pròxim gendre. De moment, però, els representants de tots dos no han volgut confirmar la informació.

Benji Madden, nascut el 1979, és guitarra i vocalista de la banda Good Charlotte, el grup que va fundar amb el seu bessó idèntic Joel. El febrer del 2008 va partir peres amb qui havia sigut companya seva durant molts anys: la model i cantant australiana Sophie Monk. Durant un temps, ell va sortir amb Paris Hilton, amb la televisiva Holly Madison i amb la cantant Eliza Doolittle. La relació amb Cameron Diaz és relativament recent: van començar a sortir el maig d’aquest any.

Diaz va néixer el 1972, de família americana per part de mare i cubana per part de pare. Tot i les seves relacions, se la considerava una de les solteres d’or de Hollywood perquè tradicionalment havia refusat passar per la vicaria. A banda de les relacions més duradores, l’actriu havia tingut també afers amb el cantant Adam Levine, el mag Criss Angel, el surfer Kelly Slater i l’actor Bradley Cooper.

La font que ha filtrat la notícia a People reconeix que l’operació és de risc elevat, tenint en compte el currículum amorós de Madden. “Tothom creu que és arriscat, però estan molt contents. El Benji sempre ha sigut molt enamoradís, però aquesta vegada va de debò i s’ha compromès amb una gran dona. És evident que es fan feliços l’un a l’altre, i no hi ha res millor que això”.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT