Publicitat
Publicitat

TV3 al País Valencià

Campanya popular per pagar la multa derivada dels repetidors de TV3 al País Valencià

Acció Cultural lidera la iniciativa per tal de fer front als prop de 800.000 euros imposats pel govern de Francisco Camps

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha posat en marxa una campanya de suport popular. L'objectiu és fer front als 800.000 euros de multa a què s'enfronta per haver facilitat l'emissió de TV3 en territori valencià. L'organització ofereix diverses vies per fer les donacions, tal com informa la seva web , que passen des del donatiu a l'adquisició de bons a preus simbòlics.

Les sancions corresponen a les multes imposades per la Generalitat Valenciana a l'entitat pel fet d'haver cedit els seus repetidors a TV3, que no té llicència per emetre al País Valencià. Les dues Generalitats han negociat diverses vegades la reciprocitat, però l'executiu de Camps sempre ha condicionat el seu sí a l'obtenció d'un múltiplex nou per a la comunitat. Actualment els diferents repetidors han deixat de prestar el servei, davant la impossibilitat de l'entitat d'anar acumulant més sancions administratives.

A més de posar en marxa la col·lecta, l'entitat ha subministrat un article que diversos mitjans impresos i digitals del país reproduïm de manera conjunta. En aquest escrit s'explica com la situació a què s'ha arribat és conseqüència d'una "persecució política i econòmica" del govern de Camps.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT