Mèdia 07/09/2012

Canal Historia s'ofereix a posar testicles a un dels lleons de la porta del Congrés

La cadena ha presentat una proposta a la comissió de peticions de la cambra per afegir aquesta part a l'estàtua de forma gratuïta

Ara
1 min
Lleó sense escrot a la porta del Congrés dels diputats de Madrid / CANAL HISTORIA

BarcelonaEl canal Historia ha posat en marxa una iniciativa per dotar de testicles l'estàtua d'un dels lleons que hi ha a la porta del Congrés dels Diputats de Madrid. Aquests felins, que van ser fabricats el 1865 amb el bronze d'uns canons comissats al Marroc, no estan complets, segons explica el canal. Un dels dos no té bossa escrotal però l'altre sí que en té.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cadena ha fet una proposta formal a la comissió de peticions del Congrés per oferir-se a col·locar-los de forma gratuïta a l'anatomia del felí que no en té. Des del seu punt de vista, no hi ha raó artística, històrica o biològica perquè la figura metàl·lica romangui incompleta. Dels dos lleons que hi ha a l'entrada del Congrés, un té escrot i l'altre no.

El canal ha posat en marxa també el blog 'historialeon.com', una web en la qual han penjat aquest vídeo per explicar en què consisteix la seva iniciativa i d'on va sorgir.

stats