El canal 24h estrena el primer informatiu juvenil de RTVE

El programa s'emetrà cada dissabte al migdia

A partir de demà RTVE tindrà el seu propi 'Info k', però, en aquest cas, dirigit al públic juvenil. El nou informatiu, que portarà per títol '2.4', s'emetrà a través del canal 24h cada dissabte a partir de les 14.20 h. L'espai estarà presentat per Beatriz Sainz de Rozas i Luis Renes. 

El nou espai setmanal busca informar el públic d'entre 14 i 18 anys. Per això, es tractaran notícies d'actualitat i temes com la igualtat, la cultura, l'esport, l'economia o el medi ambient. Per fer-ho més proper als joves, l'informatiu apostarà per una nova narrativa en la qual s'introduiran elements com els videotutorials. 

Més enllà de la informació, el programa també donarà espai als continguts de RTVE relacionats amb els joves, com 'Operación Triunfo', 'MasterChef junior' o Playz, la plataforma digital de la cadena. En aquest sentit, dos dels protagonistes de la primera emissió seran Alfred i Amaia, els representants d'Espanya a Eurovisió, que respondran a les preguntes que els espectadors enviïn a través de les xarxes socials. 

Més continguts de