Publicitat
Publicitat

NOVES MANERES DE VEURE LA TELEVISIÓ

Més pel·lícules, esports i cinema per a adults, a partir d'aquest abril

Canal+ prem l'accelerador del 3D

Canal+ intensifica la programació de continguts en 3D. En un entorn de competència creixent en el camp del cinema a la televisió, la cadena vol posicionar-se com a referent de les tres dimensions.

Les tres dimensions a la televisió són encara una tecnologia incipient, però Canal+ fa un pas endavant per convertir-se aviat en el primer operador que ofereix continguts regulars en 3D. De moment, a partir d'aquest abril reforçarà la seva graella de continguts en diversos fronts. El tret de sortida serà aquest dimecres, amb l'anomenada Animaratón 3D, que inclou la projecció d'alguns clàssics com Megamind , Gru, mi villano favorito , Shrek: felices para siempre i El oso Yogui , entre d'altres.

Pel que fa a cine amb actors de carn i ossos, Transformers, el lado oscuro de la luna i Thor s'afegeixen també a una oferta que, les pròximes setmanes, incorporarà altres títols recents com Capitán América: el primer vegador , Resident Evil: ultratumba , The green hornet i la segona part de Harry Potter y las reliquias de la muerte .

Una altra incorporació és la del cinema pornogràfic. El divendres 27 d'abril s'oferirà la primera pel·lícula en aquesta modalitat i se'n programarà una de nova cada últim divendres de mes.

La principal novetat en matèria esportiva serà l'emissió íntegra en 3D del Masters de golf d'Augusta, que se celebrarà del 5 al 8 d'aquest mes d'abril.

Cal un televisor adaptat

Per poder gaudir de continguts 3D al televisor cal que l'aparell estigui preparat específicament per a aquesta característica. A més, el senyal ha de ser en alta definició, per la qual cosa, en el cas de la plataforma de Canal+, vol dir que es necessita també el descodificador iPlus d'última generació. El kit es completa amb les ulleres pertinents (que els televisors solen incloure per defecte). Les crispetes, això sí, ja són 3D de sèrie.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT