Mèdia 23/02/2012

Carles Capdevila, València: "L'ARA ajudarà a construir un nosaltres més fort"

El diari ARA es presenta al País Valencià davant de 250 persones reunides al Teatre Micalet

Ara
1 min
El director de l'ARA, Carles Capdevila, a la presentació del País Valencià / DANIEL GARCÍA-SALA

ValènciaL'ARA s'ha presentat aquest dijous al vespre en un acte al Teatre Micalet de València davant de 250 persones. El director, Carles Capdevila, ha subratllat que a partir d'aquest diumenge, dia 26, quan el diari es començarà a distribuir al País Valencià, "els valencians podran gaudir d'un nou mitjà de comunicació que ajudarà a construir un nosaltres més fort". Carles Capdevila ha explicat que ha estat la "persistència" de molts valencians que reclamaven l'arribada de l'ARA al País Valencià el que els ha convençut de fer el pas. "Ens diuen que és una aposta molt arriscada però estem segurs que d'aquí un any tornarem aquí a celebrar l'aniversari de la presentació del diari", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acte ha comptat amb la participació de personalitats com l'expresident de la Generalitat, Joan Lerma, l'editor Eliseu Climent o el líder d'Obrint Pas, Xavi Sarrià.

Un dels fundadors del diari, Albert Om, ha conversat amb l'escriptor Ferran Torrent, que ha anunciat que aviat reprendrà les seves col·laboracions amb el diari.

Ferran Torrent ha reclamat als responsables del diari que prestin molta atenció al que passa al País Valencià "perquè és ara mateix el principal focus informatiu de l'estat espanyol". Capdevila ha anunciat que diumenge el diari farà un dossier sobre les relacions entre Catalunya i el País Valencià i analitzarà el fenomen de les protestes estudiantils de la primavera valenciana.

stats