Mèdia 23/03/2011

Carles Pérez: "He desactivat la notificació de correus"

1 min
Carles Pérez dirigeix El matí i la mare que el va pari r, a Flaixbac.

Deu fer uns tres mesos que em vaig comprar l'iPhone 4 per substituir el 3GS que tenia des de feia un any, i l'aprofito molt: el Facebook i el Twitter gairebé només els faig anar des del telèfon, i també l'utilitzo per gestionar el correu electrònic, estar al cas de les notícies i els resultats de futbol, escoltar música a través de l'Spotify... Ara fa poc, però, he pres la decisió de demanar-li que no em notifiqui els correus que tinc sense obrir cada vegada que agafo el telèfon. Abans, quan veia el número, havia d'entrar al correu per força, i ara només ho faig quan vull. Tot i així, ara mateix no sé pas com viuria sense aquest telèfon: crea dependència!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Faig servir més el Facebook que el Twitter. En general hi explico coses de la ràdio, tot i que a vegades també hi escric opinions personals sobre temes més aviat banals. El que no faig mai és mirar la tele mentre tuitejo. Últimament s'ha posat de moda, però a mi m'estressa molt! O fas una cosa o fas l'altra, però tot alhora no. Al Facebook personal hi tinc uns 3.000 seguidors, però al del programa n'hi ha gairebé 100.000! Estem molt contents, perquè som el programa de ràdio a Catalunya que en té més.

Miro la tele una horeta al vespre, però res en especial. Excepte el Barça, que és sagrat. A la ràdio, m'agrada molt el Versió RAC 1 , que és, amb diferència, el millor programa que es fa actualment a Catalunya.

stats