EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 18/05/2011

Carles Xuriguera: "Trucar és l'aplicació més tonta dels iPhones"

1 min
Carles Xuriguera presenta el concurs Temps al temps a la XTVL.

Tinc un iPhone 4 des de fa un parell de mesos. Sempre havia tingut Nokia, però ara m'he tornat molt fan de l'iPhone. Les aplicacions són infinites i, per al que jo faig, em sembla que les aprofito força. Faig servir les aplicacions del banc, el GPS, el Facebook, el Twitter, el mail i la càmera. És a dir, tot menys els jocs. També tinc un teclat per fer tonteries de música... És una passada! Per trucar també el faig servir, però és l'aplicació més tonta que tenen els iPhones.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els meus perfils a les xarxes socials són només a nivell professional, i no en tinc de personals. Els utilitzo, bàsicament, per promocionar espectacles i com a plataforma per fer una mica d'humor i estar en contacte amb els fans.

De la tele, miro pel·lícules i no gaire cosa més. Tinc un Macbook i un iMac, perquè em va agafar fort el tema Apple. Tinc tots els aparells integrats entre ells i de tant en tant em descarrego algun programa de tele amb l'iMac. Però a la tele, alguna pel·li i prou.

Sóc molt d'escoltar la ràdio, sobretot al cotxe. Tot i que treballo a El suplement de Tatiana Sisquella, a Catalunya Ràdio, la meva emissora és RAC 1. Escolto El món a RAC 1 perquè hi havia treballat durant molts anys, però el meu gran programa ha passat a ser El suplement .

stats