Mèdia 29/10/2012

L'exconcursant de 'Gran Hermano' Carlos 'El Yoyas' dóna suport a Ciutadans en un vídeo electoral

L'exconcursant de Gran Hermano, presentat al vídeo com a "col·laborador de mitjans de comunicació", assegura que vol una "Catalunya més lliure i més plural" per als seus fills

Ara
1 min

BarcelonaCarlos Navarro, més conegut com 'El Yoyas', ha pres partit per Ciutadans en les eleccions del proper 25 de novembre, com ja va fer l'any 2010. L'exconcursant de 'Gran Hermano' apareix en un vídeo que pretén aportar vots al partit al costat d'altres persones que també donen suport a la formació d'Albert Rivera. El vídeo el coprotagonitzen al costat d'ell el fundador de Ciutadans Arcadi Espada, el controlador aeri Cesar Cabo –presentat com a periodista–, l'expopular Carina Mejías o l'amic de la baronessa Thyssen i habitual a programes del cor Anthony Toffoli. Concretament, 'El Yoyas' argumenta al vídeo que vol "una Catalunya més lliure i més plural" per als seus fills. "Una Catalunya on no amaguin la incompetència i els draps bruts darrere d'una bandera", afirma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Onze anys després de participar a 'Gran Hermano', Navarro ha tingut diversos moments televisius que l'han fet popular, a banda de les amenaces de "'pegar yoyas'" a altres concursants del 'reality show' de la casa de Guadalix de la Sierra. Un dels més sonats, és el que va succeir en un plató de Canal Català, en què després d'una trucada telefònica va dir-li a una contertuliana de confessió musulmana: "Fot el camp a la meca! Posa't el mocador a la boca i calla!".

stats