Mèdia 05/06/2011

Carod: "No me'n vaig enlloc", portada de l'ARA

Les declaracions de l'exvicepresident del Govern a l'ARA l'endemà de comunicar la seva baixa d'ERC obren l'edició d'aquest diumenge. L'altre gran tema és l'èxit de la fórmula Guardiola fora del futbol

Redacció
1 min
portada del 5 de juny

BarcelonaJosep-Lluís Carod-Rovira vol deixar molt clar que no deixa ERC per militar en cap altre partit ni per crear-ne cap de nou. Per això, en una conversa amb l'ARA el dissabte en què el diari avançava la seva decisió, ho subratlla: "No me'n vaig enlloc". Aquestes paraules obren la portada d'aquest diumenge, que també ofereix una anàlisi sobre el final de cicle a ERC que representa la sortida del seu expresident.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre gran tema del dia és l'èxit de la fórmula Guardiola, que funciona dins i fora del futbol i que es basa en cinc claus: generar sentit i transcendència, liderar i donar exemple, posar el grup per sobre de tot, tenir i transmetre passió per la feina i combinar modernitat i arrelament.

Altres temes destacats a la primera plana són el setge a la publicitat de la prostitució, les revisions de la figura de Franco de la historiografia i les possibilitats que les noves tècniques científiques ofereixen d'esbrinar la nostra veritable edat, conèixer el nivell d'envelliment.

stats