Publicitat
Publicitat

ARA

Carta oberta de Laporta als barcelonistes, a la portada de l'ARA

Les reflexions sobre el club un any després de deixar-ne la presidència encapçalen l'edició d'aquest divendres. L'altre tema destacat és la tornada a la normalitat de la plaça Catalunya després de 45 dies d'acampada

Joan Laporta aboca el que pensa sobre el Barça el dia que fa un any després que va deixar la presidència del club, i ho fa amb una carta oberta als barcelonistes que publica a l'ARA. Entre d'altres coses, assegura que creu que "en el fons", Sandro Rosell i la seva junta estan "agraïts" amb els seus predecessors per "haver-los deixat en herència el millor Barça de la història". Aquest tema obre la portada aquest divendres.

L'altre gran tema del dia és la tornada a la normalitat de la plaça Catalunya, on torna a haver-hi coloms i nens que hi juguen després de 45 dies d'acampada, un cop desallotjats els últims acampats, ja sense el suport del moviment del 15-M, en una operació policial de matinada.

Dels articles d'opinió, destaquem el de Xavier Roig –que opina que "Xavier Trias s'haurà de desempallegar del caciquisme local si vol que Barcelona s'assembli més a Berlín que no pas a Rio"–, el de Roger Cohen –' Desperta, Amèrica'– i el de Montse Pedreira, sobre els uniformes a les escoles.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT