ARA
Mèdia 01/07/2011

Carta oberta de Laporta als barcelonistes, a la portada de l'ARA

Les reflexions sobre el club un any després de deixar-ne la presidència encapçalen l'edició d'aquest divendres. L'altre tema destacat és la tornada a la normalitat de la plaça Catalunya després de 45 dies d'acampada

Redacció
1 min
portada 1 juliol

BarcelonaJoan Laporta aboca el que pensa sobre el Barça el dia que fa un any després que va deixar la presidència del club, i ho fa amb una carta oberta als barcelonistes que publica a l'ARA. Entre d'altres coses, assegura que creu que "en el fons", Sandro Rosell i la seva junta estan "agraïts" amb els seus predecessors per "haver-los deixat en herència el millor Barça de la història". Aquest tema obre la portada aquest divendres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre gran tema del dia és la tornada a la normalitat de la plaça Catalunya, on torna a haver-hi coloms i nens que hi juguen després de 45 dies d'acampada, un cop desallotjats els últims acampats, ja sense el suport del moviment del 15-M, en una operació policial de matinada.

Dels articles d'opinió, destaquem el de Xavier Roig –que opina que "Xavier Trias s'haurà de desempallegar del caciquisme local si vol que Barcelona s'assembli més a Berlín que no pas a Rio"–, el de Roger Cohen –'Desperta, Amèrica'– i el de Montse Pedreira, sobre els uniformes a les escoles.

stats