Casado proposa que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional estiguin jeràrquicament per sobre dels Mossos, i quatre notícies del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

El president del PP, Pablo Casado, en un esmorzar informatiu / EFE

1.

Casado proposa que la Guàrdia Civil i la Policia Nacional tinguin ascendència jeràrquica sobre els Mossos. Vol que la Delegació del govern espanyol faci moratòries de transferències en cas de "deslleialtats". 

2.

La Fiscalia també demana investigar votants de l'1-O per "una voluntat rebel". El ministeri públic reclama al jutge que analitza les càrregues que imputi nou manifestants de l'IES Pau Claris.  Els observadors alerten que la causa de l'1-O podria ser un "procés polític" amb testimonis "orquestrats". Consideren que la declaració de Baena "ha posat al descobert" la investigació d'un moviment polític.

3.

Bouteflika deixarà el govern abans del 28 d'abril. Algèria al·lega motius de salut i anuncia eleccions en un termini de 90 dies.  

4.

Comença la campanya de la declaració de la renda: guia amb tot el que has de saber. L'Agència Tributària ja inclou les exempcions d'IRPF dels permisos per maternitat i paternitat. 

5.

Curen el primer 'nen bombolla' detectat amb la prova del taló. La Vall d'Hebron ha reconstruït el sistema immunològic d'un nadó abans que manifestés símptomes.