Ràdio
Mèdia 28/10/2011

Catalunya Informació tuiteja en aranès

El compte de twitter de l'emissora de notícies ofereix des d'aquest dijous l'actualitat de la Val d'Aran, avançaments de programes i declaracions destacades

Ara
1 min

BarcelonaL'actualitat de la Val d'Aran és present en aranès des d'aquest dijous al Twitter de Catalunya Informació. El compte @catinformacio es va estrenar en aranès amb dos tuits, un a les 13:42, amb l'anunci de l'incoporació de l'idioma i a les 13:57 va oferir la primera actualització informativa. El canal de 24 hores de notícies concentra la programació en aranès del grup d'emissores de Catalunya Ràdio i el seu compte de twitter ofereix des d'avui els continguts més rellevants dels programes i les noticies més destacades de la Vall.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La presència de l'aranès al canal de notícies no és nou. Des de fa 23 anys, Lisa Escala presenta el magazín Meddia aranés, des d'on s'explica el més destacat de la Val d'Aran i es parla amb els seus protagonistes. Cada dia, de vuit a dos quarts de nou, Ana Geli i José Badia expliquen l'actualitat general en aranès.

stats