Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

"Catalunya: tenim un problema", al diari 'Abc'

'El Mundo' subratlla: "Mas activa la 'consulta popular' com una arma de pressió a Rajoy". La pujada del rebut de la llum i l'aprovació de noves taxes són els principals arguments d'obertura a les portades

'Abc' presenta aquest dijous una portada carregada de simbolisme anticatalà. El diari trenca la titlla de la ena palatal de 'Catalunya', escrit en castellà, i titula: "Tenim un problema". En concret, el rotatiu esgrimeix tres "problemes", i titula: "Mas insisteix a amagar en els impresos la casella d'ensenyament en castellà"; "La Generalitat proposa canviar la norma per no hissar l'emblema nacional", i "El Parlament aprova una llei per fer un referèndum sobre el pacte fiscal".

'El Mundo' també es fixa en Catalunya i titula: "Mas activa la 'consulta popular' com una arma de pressió a Rajoy".

La pujada del rebut de la llum i l'aprovació de les taxes incloses a la llei d'acompanyament dels pressupostos de la Generalitat encapçalen les portades d'aquest dijous. ' El Punt Avui' etziba: "I ara ens apugen la llum". ' El Periódico' titula: "Allau de taxes", i subratlla que el Parlament dóna via lliure al copagament sanitari i a la taxa turística. ' El País' destaca: "Catalunya aprova el primer copagament sanitari amb la benedicció del PP".

' La Vanguardia' opta per: "Rajoy advoca per canviar el finançament autonòmic", i subratlla que el president espanyol culpa el sistema vigent dels problemes del dèficit de les comunitats.

L 'ARA diu que el Govern vol portar als tribunals les empreses reincidents en males pràctiques i titula: "Mà dura contra els abusos als consumidors".

' La Razón' obre amb el tràgic accident d'autobús a Suïssa d'aquest dimecres, amb el balanç de 22 nens morts, i destaca els dos supervivents amb doble nacionalitat catalana i belga: "El miracle de l'Alba i en Marc".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT