Comunicació
Mèdia 02/12/2011

La revista 'Cavall Fort' commemora el seu cinquantè aniversari al CaixaForum

La revista ha presentat un número especial d'aniversari de 100 pàgines davant del president de la Generalitat, Artur Mas

Ara
1 min

BarcelonaLa revista infantil i juvenil Cavall Fort ha celebrat el seu cinquantè aniversari davant de les autoritats i personalitats del país. En un acte commemoratiu al CaixaForum, la publicació ha presentat el seu número 1.185-1.186, de 100 pàgines, que tindrà una tirada especial de 25.000 exemplars que es distribuiran entre els 14.000 subscriptors i per quioscs arreu de Catalunya. La publicació ha fet entrega del premi Cavall Fort 2011 a Albert Garriga Pujol pels seus contes Polsim, Faina i Balma. L'acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, i amb les intervencions de Mònica Terribas i Jaume Ciurana, tinent d'alcalde de Cultura de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel número especial del 50è aniversari, Cavall Fort marxa de la terra per arribar a un planeta poblat per cavallfort-maníacs. La revisa fa anys amb la intenció de projectar-se a nous lectors.

La directora de la revista, Mercè Canela, ha recalcat que "Cavall Fort va néixer en moments difícils, i fa 50 anys en moments difícils". Ciurana per la seva banda ha destacat el paper de la publicació en la cultura catalana "per nosaltres, Catalunya era Cavall Fort". En la seva intervenció, Mas ha dit que "Cavall Fort a més de divertir, entretenir i il·lusionar és una revista que d'una forma o d'un altra ha contribuït a instaurar i establir un codi de valors compartits basats en la catalanitat".

stats