PREMIS ANUALS DE L'APPEC
Mèdia 29/02/2012

'Cavall Fort', millor revista segons el sector

L'APPEC, associació que aplega les publicacions periòdiques en català, reclama més suport en la seva festa anual

Ara
1 min

Barcelona'Cavall Fort' posa la cirereta al seu 50è aniversari amb el reconeixement del conjunt de les revistes en català. L’APPEC, entitat que les agrupa, ha aprofitat el lliurament dels seus premis anuals per demanar més suport.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El jurat ha considerat 'Cavall Fort' tot un “referent de les revistes infantils i juvenils”. També ha posat de relleu el seu paper a l’hora “d’incidir en un públic de 9 a 14 anys, en procés de formació, amb l’objectiu que agafin l’hàbit de la lectura”.

Com a millor editorial ha sigut distingida 'L'Avenç', atesa la seva capacitat de desenvolupar projectes editorials paral·lels com el quadrimestral 'Els Marges' i la col·lecció d''Els llibres de l'Avenç'. '440 Clàssica' ha sigut triada com la millor nova revista i 'Estris', la capçalera de referència de l'educació de lleure, ha guanyat en l'apartat de votació popular.

Els assistents a la Nit de les Revistes també han distingit la revista dedicada a la ceràmica 'Terrart', que enguany compleix 25 anys, en la categoria de millor portada. Es presentaven un total de 21 candidates que el públic va poder votar.

Ernest Costa, premi a la persona

El fotògraf especialitzat en paisatges Ernest Costa s'ha endut el premi a la persona, mentre que la secció filològica de l'IEC ha sigut distingida per la junta de l'APPEC. El premi als 25 anys d'existència ha anat per a 'Zorkòlika', que així mateix ha sigut reconeguda per la seva acció promocional amb La Nit del Circ. 'Cavall Fort' ha obtingut també el premi als 50 anys d'existència.

stats