Comunicació
Mèdia 18/02/2011

Climent: “Si perdem al Suprem, anirem als tribunals internacionals”

Eliseu Climent tem que l'onada de sancions que ha rebut l'emissió de TV3 al País Valencià posi en perill tota la feina d'ACPV

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El president d'Acció Cultural del País Valencià, Eliseu Climent, ha reconegut que les sancions imposades per l'executiu de Francisco Camps no només l'han obligat “a claudicar” i tancar els repetidors de TV3, sinó que “posen en perill real” la continuïtat de tota l'entitat. L'ACPV ha de fer front al pagament de 680.000 euros per al proper 20 de març, amb el perill d'iniciar un procés d'embargament si no paga aquesta quantitat. “He pensat en abaixar la persiana, però sempre acaba sortint alguna cosa o altra”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Climent ha explicat que tenen totes les sancions impugnades als tribunals i que, en alguns casos, s'està ja en un punt avançat. “Si guanyem, hauríem de recuperar les multes, però això és el de menys: el que importa és que quedaria desautoritzada la Generalitat i per tant podríem plantejar de reobrir”, ha explicat. “Si perdem al Suprem, anirem als tribunals internacionals”.

El president d'ACPV ha qualificat de “trampa” el pacte de reciprocitat que semblava acceptar la Generalitat valenciana i que va comportar que Canal 9 es veiés al Principat durant més d'un any. Climent ha considerat que tot plegat era una estratagema per obtenir un múltiplex addicional des del qual portar “televisions de Múrcia i d'Albacete”.

stats