UN FORMAT EN AUGE
Mèdia 07/05/2012

Clint Eastwood estrena 'reality'

El canal nord-americà E! estrenarà el dia 20 un programa que mostrarà la vida familiar de Clint Eastwood, i en prepara un altre amb Kevin Jonas. Molts famosos ja han deixat entrar les càmeres a casa.

Albert Castellví Roca
2 min
Les filles petites de Clint Eastwood, Francesca i Morgan, seran protagonistes del reality Mrs. Eastwood and company, que s'estrena el dia 20 als EUA.

BARCELONA.L'hem vist interpretant desenes de papers a la gran pantalla, però ara el personatge serà ell mateix. La cadena nord-americana E! estrenarà el 20 de maig un reality show que mostrarà al món com és la vida quotidiana de la família de l'actor i director cinematogràfic Clint Eastwood. Tot i que el títol del programa, Mrs. Eastwood and company , suggereix que la veritable protagonista de l'espai no serà ell sinó la seva dona, el cert és que en els primers tràilers del programa l'actor hi té una presència destacada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A punt de complir 82 anys, Eastwood està casat amb Dina Ruiz, una periodista californiana que aquest any en farà 47. Tots dos tenen una filla de 15 anys, Morgan, que també tindrà un paper central en el nou programa, igual que la seva germanastra Francesca, de 18 anys i fruit d'una relació anterior de l'actor, i el company d'aquesta, Tyler Shields, de 29. "Estic molt orgullós de la meva família. Són una font constant d'inspiració i entreteniment", va dir l'actor en la presentació de l'espai, que constarà de deu entregues.

Jonas, Osbourne, Beckham

Però Clint Eastwood no és l'únic personatge conegut que està a punt de convertir la seva vida privada en un xou televisiu. Kevin Jonas, el gran dels Jonas Brothers -un grup musical que es va fer especialment popular a partir del 2009, quan van fitxar per Disney- també prepara un programa -que emetrà la mateixa cadena E!- per explicar com és la seva vida matrimonial. El cantant es va casar fa tres anys -quan en tenia 22- amb Danielle Deleasa, una noia que, a diferència del seu marit, fins ara s'ha mantingut al marge de les càmeres i de la fama. I d'aquí, justament, l'interès del programa: segons la cap de programació d'entreteniment del canal, Lisa Berger, la Danielle "ha viscut un veritable conte de fades després de casar-se amb Kevin", i la sèrie presenta "un enfocament únic de la parella i les seves famílies, que provenen de dos mons diferents".

Abans que Eastwood i Jonas, moltes altres celebrities han obert les portes de casa seva a les càmeres. Qui va iniciar el camí va ser Ozzy Osbourne, l'excèntric cantant de Black Sabbath, que del 2002 al 2005 va protagonitzar, juntament amb la seva família, el reality The Osbournes , que emetia la MTV. Pocs mesos més tard, E! estrenava un espai similar centrat en la model Anna Nicole Smith, i des de llavors les dues cadenes han continuat explotant el format amb altres protagonistes, com Jessica Simpson (MTV) i Kim Kardashian (E!). També Hulk Hogan, Britney Spears i Victoria Beckham han passat per l'experiència.

'Alaska y Mario'

Malgrat aquesta forta implantació als EUA, el format encara no ha estat gaire explotat a Espanya. El primer intent l'ha dut a terme, justament, la MTV amb Alaska y Mario , que després de l'èxit de la primera temporada va estrenar la segona al març.

stats