Publicitat
Publicitat

MITJANS PÚBLICS

El Col·legi de Periodistes afirma que el nomenament de Fèlix Riera "travessa una línia que no s'hauria hagut de traspassar mai"

Recorda que els mitjans de comunicació públics estan "pagats entre tots" i que han d'estar "al servei dels ciutadans i no dels partits que governen"

El Col·legi de Periodistes ha criticat aquest dijous en un comunicat el nomenament de Fèlix Riera com a nou director de Catalunya Ràdio. Afirma que la seva designació "una vegada més deixa en evidència la voluntat dels partits polítics de controlar els mitjans de comunicació públics". Ha assegurat que es "travessa una línia que no s'hauria hagut de traspassar mai; la del nomenament d'un membre del comitè de govern d'un partit polític i sense experiència radiofònica com a director de la ràdio pública catalana". "Mai, en els gairebé 30 anys d'història de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), s'havia arribat a aquest extrem", assegura la nota del Col·legi.

"El Col·legi de Periodistes de Catalunya recorda que els mitjans de comunicació públics, pagats entre tots, han d'estar al servei dels ciutadans i no dels partits que governen", continua el comunicat. Per això, el col·legi mostra el seu desig que el nou director "respecti els criteris professionals i deontològics en la seva etapa al capdavant de Catalunya Ràdio".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT