Comença el rodatge de la 10a temporada de ‘La que se avecina’

Telecinco encara té pendent d'emetre el final de la novena entrega

Tot i que Telecinco encara té pendent d’emetre la segona part de la novena temporada de ' La que se avecina', l’equip de la sèrie ja prepara nous capítols. El rodatge de la desena temporada de la comèdia veïnal arrenca avui, segons va anunciar a Twitter l’actriu Macarena Gómez, que a la ficció interpreta el personatge de la Lola.

En aquesta nova entrega repetiran els actors Luis Merlo i Miren Ibarguren, que s’han sumat a 'La que se avecina' en els últims episodis emesos. Qui no hi apareixerà, en canvi, serà l’actriu Cristina Castaño, que encarnava la psicòloga Judith Becker a la ficció. La intèrpret va anunciar fa uns mesos que abandonava la sèrie per centrar-se en altres projectes, com ara una sèrie de Televisió Espanyola titulada 'El final del camino'.

Mentre l’equip de  'La que se avecina' elabora nous episodis, Telecinco encara no ha anunciat quan es podran veure els últims capítols de la novena temporada. La primera part d’aquesta entrega es va emetre fins al juny, quan Mediaset va substituir la sèrie per oferir els partits de l’Eurocopa.

Més continguts de