Mèdia 10/01/2011

Comunicàlia estrena el programa guanyador del MAC

Albert Castellví Roca
1 min
Comunicàlia estrena  el programa guanyador del MAC

BarcelonaL'excusa! és un programa que vol sensibilitzar sobre la necessitat de treballar per un món més just i sostenible. Amb aquest plantejament va guanyar el Premi Comunicàlia 2010 al Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), i amb la mateixa idea arriba aquesta setmana a la graella d'aquesta cadena de televisions de proximitat, dins del paquet bàsic al qual tenen accés tots els canals adherits.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest paquet oferirà encara quatre novetats més: Quaranta-una , que vol presentar, una per una, totes les comarques catalanes; La clau de l'èxit i Valors TV , en què diversos personatges coneguts reflexionen, respectivament, sobre els fets que els han portat a la fama i alguns dels valors socials que ells consideren prioritaris; i GPS , que presenta rutes en BTT pels Pirineus.

D'altra banda, i dins del paquet d'exclusivitat, Comunicàlia oferirà aquest trimestre dos programes nous, als quals només tindran accés un nombre reduït de canals. Es tracta de Docus mediterranis , una selecció de documentals breus rodats darrerament a Catalunya, i Generació Sàpiens , que vol contribuir a recuperar la memòria històrica a través del record dels avis i de les aportacions dels seus néts estudiants d'història o carreres similars.

stats