Publicitat
Publicitat

COMUNICACIÓ LOCAL

Comunicàlia haurà de tancar per problemes econòmics

Comunicàlia tancarà el 10 de juny per problemes econòmics, segons han confirmat al diari ARA fonts del sector. Tot i que la decisió no serà oficial fins a finals de mes, totes les televisions adherides ja han rebut el preavís de l'extinció dels contractes de continguts, que s'havia de fer amb tres mesos d'antelació.

La producció de programes nous s'aturarà setmanes abans, i des del 10 d'abril ja només s'enviaran a les televisions programes atemporals en estoc i reemissions de continguts ja enviats anteriorment.

Al juny, l'empresa no tancarà immediatament, sinó que continuarà per liquidar tots els pagaments a productores i altres proveïdors. L'altra qüestió a resoldre serà el destí de la xarxa d'enviament de continguts per IP i de l'arxiu, pels quals s'intentarà obtenir algun retorn de la inversió.

Comunicàlia tancarà després de no arribar a un acord amb la Generalitat perquè seguís aportant les mateixes quantitats que fins ara, imprescindibles per a la seva viabilitat econòmica. L'opció de la fusió amb la Xarxa, que es va posar sobre la taula, no s'ha pogut materialitzar.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT