El Consell Escolar defensa que els mòbils a l'aula poden millorar l'aprenentatge i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

1.

El Consell Escolar defensa que els mòbils a l'aula poden millorar l'aprenentatge. L'organisme detecta que la meitat de les escoles tenen prohibits els dispositius a classe.  El menjador escolar costarà 6,20 euros per desè any consecutiu. El departament d'Educació havia anunciat que n'apujaria el preu però no s'ha fet efectiu. 

2.

Primera victòria per als afectats per les hipoteques IRPH: l'advocat de la UE diu que es poden anul·lar per abusives. Contradiu el Suprem espanyol i fixa les bases d'una decisió que pot costar milers de milions a la banca.  Què és l'IRPH: guia per entendre el nou conflicte de la banca. Hi ha fins a 1,3 milions de famílies afectades per aquests préstecs. 

3.

El Govern carrega contra la Fiscalia i recorda que les presons són competència de la Generalitat. Budó afirma que l'executiu donarà suport a la resposta a la sentència que pacti el sobiranisme. 

4.

PSOE i Unides Podem, a un pas de trencar les negociacions: "No hi ha cap via per arribar a un acord". Els socialistes no parlaran més amb el partit lila si no és per pactar un programa. 

5. 

Protecció Civil activa ara el pla Ventcat per la previsió de ventades a la costa. Les pluges continuaran apareixent fins al matí de la Diada.