Mèdia 12/05/2012

"Cop de totxo a la banca", a la portada d''El Periódico'

La segona reforma financera de Rajoy centra la portada de la majoria de diaris d'aquest dissabte

Ara
1 min
periodico

Barcelona'El Periódico' obre l'edició aquest dissabte amb el "cop de totxo" que el consell de ministres ha fet a la banca amb la segons reforma financera de Rajoy. El diari destaca que el govern espanyol "exigeix provisions per 28.000 milions d'euros al conjunt del sector" i afirma que les entitats estan obligades a crear bancs dolents per agrupar els actius tòxics. D'altra banda, però també fent referència a la situació econòmica, el diari recull en portada que Espanya seguirà en recessió el proper 2013. L'altre tema destacat de la primera pàgina d'aquest dissabte són les declaracions de Pep Guardiola que ahir va dir: "Em veureu poc el pèl per aquí".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'La Vanguardia' titula: "La banca encaixa el nou cop de totxo de Rajoy" i avança que l'Estat donarà crèdits als bancs que vagin curts de provisions tot i que Caixa Banc, Sabadell i Popular ja han dit que no necessitaran aquests ajuts. "Pressió a la banca", és el titular d''El Punt-Avui' que destaca que De Guindos "anuncia un altre fons de 15.000 milions però no aclareix d'on sortiran els diners".

'El Mundo' destaca aquesta dissabte a la primera pàgina que "La duresa del govern espanyol posa la banca contra les cordes" i destaca que "Rajoy no complirà el dèficit per culpa de les autonomies, diu la UE".

El diari 'Abc', per la seva banda, diu que "La banca posarà uns altres 28.000 milions d'euros per sanejar el totxo" mentre 'El País' ho descriu com "L'esporgada del totxo castiga la banca". Finalment el diari 'La Razón' assegura que "El govern neteja de toxto la banca".

stats