EL RETORN DE LA PROGRAMACIÓ HABITUAL
Mèdia 10/01/2011

Coral i Peran tornen per consolidar-se a les tardes

Xavi Coral i Espartac Peran tornen a l'escola amb ganes de continuar traient bones notes. Divendres està tenint molt bons resultats d'audiència en la seva segona temporada i vol continuar en la mateixa línia.

Auri Garcia Morera
2 min
Xavi Coral i Espartac Peran són els presentadors de Divendres . Aquesta setmana, Peran visitarà Sant Boi de Llobregat.

BARCELONAFa un any i mig, el mes de setembre del 2009, Divendres va substituir un dels programes més estimats pels espectadors de TV3, El club , d'Albert Om. Va ser una aposta arriscada que va tenir un començament irregular, però que s'està començant a consolidar en la seva segona temporada. Els resultats són millors i van en línia ascendent. Al mes de desembre, el magazín ha aconseguit la seva màxima audiència: ha superat el 12% de quota de pantalla i els 190.000 espectadors. Aquesta tarda, Xavi Coral i Espartac Peran tornen a TV3 després de l'aturada nadalenca, i ho fan amb més força que mai.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ho ha dit el mateix Xavi Coral a través del seu compte de Twitter: "Tornem moooolt forts...". Només començar, el programa oferirà una tertúlia sobre l'any que ens espera amb Pere Portabella, Lluís Foix i Francesc Sanuy, els tres membres de la tertúlia de savis que va posar en marxa Antoni Bassas quan presentava El matí de Catalunya Ràdio .

Pilota d'Or i cares noves

Un altre dels temes del dia és l'entrega de la Pilota d'Or, que s'endurà un jugador del Barça.

Divendres connectarà amb Zuric per mostrar tots els preparatius de la gala. El tema tindrà continuïtat en el programa de demà, dimarts. Xavi Coral tindrà com a convidats els pares de Xavi Hernández, i també està prevista la intervenció telefònica dels pares d'Andrés Iniesta i dels de Leo Messi. Coral hi parlarà per saber com viuen que el seu fill, a qui han vist i fet créixer, hagi arribat a dalt de tot.

De cara a les properes setmanes, Divendres no té previst fer grans canvis, però sí que anirà incorporant cares noves entre els col·laboradors. Els responsables del programa no volen donar cap pista sobre aquestes cares noves, però asseguren que seran noms que agradaran.

La satisfacció del director

El director de Divendres , Xavier Cassadó, està molt satisfet amb la marxa del programa en aquesta segona temporada. "Estem encantats de la vida", resumeix amb alegria. Cassadó assegura que van entendre el que demanaven els espectadors, i que enguany Divendres és un programa més madur. "Aquesta maduresa, la gent l'ha comprat", explica el director del programa. Per Cassadó, la clau de l'èxit ha estat l'equilibri entre les cares conegudes, molt consagrades, i les cares noves. També destaca que Divendres és l'únic que fa un enfocament dels temes en clau catalana. "No hi ha cap altra alternativa en aquesta franja de la tarda", argumenta el director.

De cara al futur, i tenint en compte els resultats, Xavier Cassadó aposta per la continuïtat. "Per aquí hem de seguir, i per aquí seguirem", conclou.

stats