Publicitat
Publicitat

Televisió

Cospedal es queixa en directe que TVE no és imparcial

La periodista Ana Pastor li ha replicat preguntant si el model és Telemadrid o Canal 9

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha protagonitzat avui un enfrontament amb la periodista Ana Pastor a Las mañanas de La 1. Cospedal s'ha queixat en directe que "en l'àmbit de la informació, com a mínim, no es veu la imparcialitat que hauria de tenir una televisió pública com TVE".

Ana Pastor li ha replicat: "Quin és el model informatiu que proposa el PP? Telemadrid? Canal 9?". Cospedal ha respost que TVE hauria de tenir una "objectivitat meridiana", i ha afegit que això s'ha de dir per més que als dirigents de TVE els molesti. Ana Pastor ha puntualitzat: "I als treballadors, l'hi asseguro".

La presentadora del programa ha dit que "és un orgull per als treballadors d'aquesta casa treballar en aquesta etapa de llibertat". I, després que Cospedal digués que això era la seva opinió personal, Pastor ha afegit que "les enquestes i tots els premis que han rebut aquests informatius no diuen que siguin com altres èpoques".

Cospedal ha volgut afegir: "Respecto més que ningú els treballadors de TVE, discrepo de la direcció política de TVE". Pastor ha conclòs: "No hi ha una direcció política, hi ha una direcció professional, per cert escollida també pel seu partit".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT