EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 31/03/2011

Cristina Puig: "El telèfon m'ha salvat la vida moltes vegades"

1 min
Cristina Puig presenta 59 segons i Gent de paraula a La 2.

Vaig tenir l'iPhone 3G durant un any, i al desembre vaig comprar-me l'iPhone 4. Hi ha gent que té el telèfon per trucar i prou, però a mi m'ha salvat moltes vegades la vida. Sóc experta a perdre'm, i el Google Maps m'ajuda moltíssim! També l'utilitzo per rebre el correu electrònic -el personal, el de la feina no- i per connectar-me a Twitter. I de vegades, en alguna sala d'espera, fins i tot l'he fet servir per buscar pisos! Sóc bastant addicta al mòbil, sempre el duc a sobre. Això explica que no l'hagi perdut mai.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Twitter només el faig anar des del mòbil. Si no tingués un telèfon que em permetés connectar-m'hi, no hi hauria entrat. Segueixo unes 100 persones i tinc uns 2.000 seguidors. No sóc d'aquells que fan de voyeur i no escriuen mai res: jo escric sempre que puc. També és veritat, però, que m'he assabentat de moltes notícies pel Twitter. En canvi, de Facebook no n'he tingut mai. Vaig decidir que no me'n faria, i ara ja sembla que es comença a fer servir més el Twitter, així que ja no val la pena.

Al vespre, a la tele faig molt zàping. Miro els informatius des de la feina, però un cop arribo a casa no hi ha cap programa que segueixi fidelment. Miro què fan, i si trobo alguna cosa que m'agradi, m'hi quedo. Als matins també miro una estona l'entrevista del Cuní: em llevo amb El món a RAC 1 , esmorzo amb Els matins de TV3 i al cotxe faig zàping de ràdio.

stats