Mèdia 15/07/2012

Cruise i Holmes, divorci també en la fe

àlex Gutiérrez M.
4 min
Cruise i Holmes, divorci també en la fe

La parròquia de Sant Francesc Xavier a Nova York ha rebut una inesperada nova feligresa. L'actriu , talment com en la paràbola de filla pròdiga, ha retornat a la fe catòlica, després de set anys en braços de Tom Cruise (en l'aspecte sentimental) i de l'Església de la cienciologia (en l'espiritual). Aquesta és una de les conseqüències del que va camí de convertir-se en la separació de l'any.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'aspecte religiós no és fútil. Fonts properes a l'actriu han explicat que Holmes se sentia intimidada pel culte cienciòleg. També es queixava que Cruise estava "abduint" Suri, la filla que tenen en comú. L'ingrés a la parròquia catòlica, segons aquestes fonts, té a veure també amb la voluntat de la mare d'impedir que els cienciòlegs adoctrinin la filla en contra seva.

Mentrestant,segueix el rodatge de la seva pel·lícula Oblivion , que es filma a Califòrnia, i dimecres va ser vist caminant sota la pluja sense l'anell de casat. És el seu advocat Bert Fields -veterà en la seva relació amb Cruise- qui està exercint de portaveu. En unes declaracions al portal RadarOnline va assegurar que l'actor visitaria aviat la seva filla. "Tom s'estima la Suri molt i molt, tal com s'estima els seus dos altres fills; és un home de família i s'hi dedica, són el centre del seu món", ha explicat.

Sobre el divorci en si, Fields explica que Cruise "està tremendament trist i en xoc; l'ha alleujat el fet d'arribar a un acord, però òbviament està trist, encara".

Només una boda per a Iniesta

La boda d' encara cueja. Després que el jugador blaugrana desmentís a Twitter que es casaven un segon cop, qui va filtrar la notícia d'aquesta presumpta segona boda -que s'havia de celebrar seguint el ritual maia- ha volgut aclarir que, efectivament, es tracta d'una cerimònia que no té cap validesa legal. Jesús Almaguer, director de l'Oficina de Visitants i Convencions de Cancun (Mèxic), sortia així al pas de la polèmica generada arran del seu anunci. Segons ha explicat, en aquest tipus de rituals hi participen la parella de nuvis i els familiars, i es ret homenatge a la Mare Terra a partir de la simbologia d'elements com el vent, la terra, el foc i l'aigua. Es tracta d'un producte turístic cada cop més freqüent en els paquets oferts pels hotels de la costa mexicana. Les profecies dels maies, segons les quals el món podria acabar-se enguany, no han fet sinó disparar les contractacions d'aquest ritual. En tot cas, sigui boda, cerimònia o ritual, encara no s'ha celebrat i s'ha canviat a una data que no ha transcendit.

Dilluns passat, de fet, l'empresari va lliurar l'anell de compromís a l'actriu i model colombiana , una de les protagonistes de Modern family , durant una visita a la zona arqueològica de Chichén Itzá.

Mor el fill de Sylvester Stallone

La nota luctuosa de la jornada la va posar la notícia de la mort de , fill de l'actor . La causa aparent: una sobredosi de pastilles (prop d'on va ser trobat el cos hi havia uns quants pots de medicaments buits). Però els investigadors han revelat que no han trobat cap nota de suïcidi i volen esperar a l'autòpsia -que es farà avui o dilluns- abans de pronunciar-se sobre si el jove, de 36 anys, es va treure la vida voluntàriament.

Sylvester i Sage van ser també pare i fill dins la pantalla: a la cinquena part de Rocky , la saga de pel·lícules sobre boxa que va llançar a la fama Stallone.

La representant del protagonista de Rambo ha explicat que l'actor està "destrossat i ple de pena per aquesta mort sobtada", alhora que enviava unes paraules de condol per a la mare, Sasha, amb qui va estar casat entre el 1974 i el 1985. Va ser la primera dona de Stallone, que posteriorment es va casar amb la model danesa Brigitte Nielsen i, ja el 1997, amb la també model Jennifer Flavin, de qui encara és espòs.

Dos embarassos per confirmar

La setmana acaba també sense confirmació ni desmentiment oficial del presumpte embaràs de . El programa Espejo público d'Antena 3 va assegurar que l'actriu esperava el segon fill del també actor i que ja estava de tres mesos. La parella, que es va enamorar durant el rodatge de Vicky, Cristina, Barcelona , tot just acaba de complir el seu segon aniversari de boda. El petit Leo va inaugurar fa disset mesos la descendència dels dos guapos oficials del cinema espanyol.

L'altre gran focus de la premsa del cor, en matèria de possibles embarassos, apunta a la família reial britànica. Fa setmanes que les revistes del cor americanes suggereixen que la duquessa de Cambridge, Kate Middleton, espera el primer fill del . La novetat principal de la setmana és que ara ja és una publicació anglesa -la versió illenca del Vogue - qui especula sobre la notícia, en teoria a partir de fonts més solvents. La Corona, mentrestant, es manté en silenci.

Qui sí que llueix embaràs sense amagar-se'n és l'actriu , que espera el seu segon fill, amb data prevista d'arribada al novembre. La protagonista de Cámera Café va ser vista a la 080 Barcelona Fashion, una de les principals cites catalanes del món de la moda. Al desembre Cerezuela va tenir un embaràs frustrat. El tenista Carles Moyà i l'actriu ja tenen una filla, Carla, nascuda el desembre del 2010.

Dels fogons a l'altar

, un dels xefs mediàtics més famosos del món, ha confirmat que va clavar el genoll a terra i va demanar a la seva xicota, l'actriu , que es casi amb ell. La parella va començar a sortir el 2009 i, el novembre passat, van tenir el primer fill. El sí d'ella a la proposta, per tant, no ha estat precisament una sorpresa. Tot i així, Stone va confessar que va ser el dia en què més nervis ha passat. La parella no han explicat quin dia pensen passar per l'altar.

stats