Cuatro estrenarà el nou programa de Carme Chaparro el 18 de febrer

'Cuatro al día' substitueix 'Noticias Cuatro' i serà un magazín informatiu

El nou magazín de Cuatro ja té data d'estrena. 'Cuatro al día', que barrejarà informació i entreteniment, es començarà a emetre el dilluns 18 de febrer en horari de tarda, entre les 17 h i les 20.30 h. El programa d'actualitat pretén suplir la carència informativa de la cadena, que just fa un mes anunciava la suspensió definitiva dels seus informatius. 

Fins al gener 'Noticias Cuatro' comptava amb dues emissions diàries d'uns 15 minuts cadascuna, però el grup mediàtic va prendre la decisió de cancel·lar-ho a causa de les baixes audiències en comparació als seus competidors

Carme Chaparro, que havia sigut la cara dels informatius, serà la presentadora de la nova proposta de la segona cadena de Mediaset. La periodista ha declarat que 'Cuatro al día' és tot un repte, en què també serà necessari "incloure notícies humanes i que facin somriure als espectador". 


El programa comptarà amb connexions en directe amb els seus reporters de carrer, desplegats a diversos punts de la Península: Barcelona, Madrid, la Comunitat Valenciana, Andalusia, el País Basc i Galícia.

Mediaset també ha revelat els noms dels col·laboradors, entre els quals destaca el periodista i actor de doblatge Santi Burgoa, una cara nova que s'incorpora a la cadena i que acompanyarà Chaparro com a copresentador. La resta de noms ja confirmats són Adela Úcar, Raquel Atanes, Beatriz Díaz, Carla Sanz, Alejandro Rodríguez i Mar Guerrero.