Futbol
Mèdia 15/03/2013

Cuatro emetrà la Lliga en obert des de l'abril i fins al 2015

Mediaset ha adquirit els drets que fins ara tenia Marca TV

Efe / Redacció
1 min
El defensa de l'Osasuna, Sanjurjo, salta i s'anticipa a Iborra, del Llevant

Roma / BarcelonaMediaset ha adquirit els drets d'emissió dels partit de Lliga en obert. Segons ha anunciat aquest dijous a la nit el conseller delegat del grup, Paolo Vasile, a partir de l'1 d'abril i fins al 2015 Cuatro oferirà cada jornada el partit corresponent, que des del setembre estava en mans de Marca TV. L'acord amb Mediapro –la propietària dels drets televisius de la competició– inclou, per tant, els deu partits que quedaran d'aquesta temporada i els de les dues pròximes temporades. Segons Vasile, els enfrontaments també es podran seguir a través de Mitele, el portal de vídeos del grup.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La setmana vinent la Lliga s'atura pels compromisos de les seleccions, de manera que el Deportivo-Celta d'aquest divendres serà l'últim partit que oferirà Marca TV. Cuatro debutarà amb un Betis-Getafe, i com passava fins ara, el partit en obert s'alternarà els divendres i els dilluns. No el disputaran mai ni el Barça ni el Madrid, la qual cosa provocarà amb tota probabilitat –com ha passat ja en el primer tram de la temporada– que les audiències siguin més aviat discretes.

Mediaset ja va adquirir aquest gener els drets d'emissió de les últimes eliminatòries de la Copa del Rei, i oferirà també els propers partits de la selecció espanyola, tant els amistosos com els corresponents a la fase de classificació del Mundial del Brasil de l'any vinent. El primer d'aquests serà el que divendres vinent enfrontarà Espanya i Finlàndia.

La pèrdua dels drets de la Lliga per part de Marca TV alimenta la possibilitat que la cadena tanqui a finals d'aquesta temporada per la seva mala situació econòmica.

stats