NOVA FORNADA DE FICCIONS AMERICANES I EUROPEES
Mèdia 09/03/2011

Cuatro incorpora catorze sèries internacionals a la seva oferta

Les sèries estrangeres seran més protagonistes que mai a Cuatro: la cadena acaba de presentar les noves compres, que incorporarà a la seva graella durant les properes dues temporades.

à.g. / A.c.
2 min

Barcelona.Cuatro es vol consolidar com la cadena de les sèries i per això acaba d'ampliar el seu ventall de títols de ficció internacionals amb 14 noves produccions, que se sumen a les ja existents, i que s'incorporaran a la graella del canal entre aquest any i el que ve. En total, oferirà un catàleg de fins a 21 sèries estrangeres, la gran majoria nord-americanes, però també d'origen europeu, que arriben avalades per l'èxit d'audiència que han obtingut en l'emissió als seus països de procedència .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una de les adquisicions més destacades és The Kennedys , vuit capítols sobre la família de l'expresident nord-americà que es fixen especialment en les nombroses tragèdies que han afectat els seus membres durant molts anys. Tot i que estava previst que la producció s'estrenés a principis d'any a History Channel, la cadena es va fer enrere a última hora, oficialment per "falta de rigor històric".

En la pura ficció, Blue Bloods és un nou intent d'unir sèrie familiar i policial. Tom Selleck interpreta Francis Frank Reagan, vidu i pare de tres fills ja adults (més un quart mort en circumstàncies estranyes). Els seus mètodes són poc ortodoxos i no sempre ben entesos per l'establishment policial de Nova York.

Encara en l'àmbit de la llei, Ladrón de guante blanco va als casos concrets i explota la relació entre un convicte i un policia per resoldre diferents afers en què els criminals són, com indica el títol, gent de negocis i classe alta. I encara en l'àmbit del crim, Cuatro estrenarà Conducta sospechosa , un esqueix de la sèrie Mentes criminales .

Èxits a europa

Altres sèries de propera aparició que ha adquirit Cuatro al mercat dels Estats Units són Los defensores (a l'entorn de dos peculiars advocats de Las Vegas), Los increíbles Powell (un matrimoni resol la rutina gràcies al fet d'adquirir superpoders), El cuerpo del delito (sèrie sobre medecina forense) i Hijos de la anarquía (protagonitzada per un club de motards) .

Una altra de les "superproduccions", com les qualifica Cuatro, és la sueca Millennium , la versió televisiva i ampliada a sis capítols de 90 minuts de la trilogia cinematogràfica basada en els llibres de Stieg Larsson.

Cuatro també ha adquirit els drets de dues ficcions europees més, totes dues britàniques. La primera és Being human , la curiosa història d'un home llop, un vampir i un fantasma que comparteixen pis a Londres mentre intenten fer-se passar per humans per evitar ser perseguits. La sèrie, ciència-ficció més humor britànic, ja ha estat adaptada als EUA, tot i que aquí n'arribarà la versió original. L'altra sèrie és Wallander , en què l'actor Kenneth Branagh dóna vida Kurt Wallander, a l'inspector de policia creat pel novel·lista suec Henning Mankell. Amb només sis episodis emesos fins ara, dividits en dues temporades, la BBC ja n'ha obtingut notables xifres d'audiències i diversos premis.

stats