Tecnologia
Mèdia 23/03/2012

Cues per ser els primers a aconseguir el nou iPad

La nova versió de la tauleta d'Apple ha sortit a la venda aquest matí a l'Estat. Les botigues de la companyia han obert a les 8.00 per atendre els clients que s'esperaven

Ara
1 min
Diversos clients esperen el seu torn per aconseguir el nou iPad

BarcelonaCom ja és tradició, la sortida al mercat d'un nou aparell d'Apple ha estat precedida de cues a les portes de les botigues de la companyia i d'altres establiments on es pot adquirir el nou iPad. La nova versió de la tauleta de la companyia de la poma ha sortit a la venda aquest divendres a l'Estat –i a molts altres països, com Àustria, Itàlia, Nova Zelanda, Mèxic, Holanda o Portugal–, i molts fans d'Apple s'han passat la nit a la porta dels comerços esperant que fossin les 8.00 per ser els primers a entrar-hi i a aconseguir l'aparell.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tant les botigues d'Apple com les de la cadena Fnac han avançat avui l'horari d'obertura per donar resposta a la gran demanda de tauletes per part dels usuaris, en una imatge que ja es va poder veure la setmana passada a diversos països, com el Japó, on el nou iPad va sortir a la venda el 16 de març.

La tercera generació d'iPads, que es va presentar el 7 de març, inclou com a element més destacat una pantalla d'alta definició que ofereix una gran qualitat d'imatge. L'aparell inclou també un processador més ràpid i la possibilitat de connectar-se a xarxes 4G, que permeten més velocitat de descàrrega.

stats