Audiències
Mèdia 19/11/2011

Cuní fa la seva millor audiència de la campanya amb el debat frustrat

El programa va aplegar 132.000 espectadors de mitjana que li van comportar una quota del 6,2%

à.g.
1 min
Josep Cuní i els quatre caps de llista que s'han presentat al deba de 8TV, que finalment no s'ha fet / EFE

BarcelonaEl que prometia ser el "debat definitiu" va quedar ahir en foc d'encenalls, però l'audiència va atansar-se igualment a 8TV per seguir el curs dels esdeveniments. De mitjana, el programa va congregar 132.000 espectadors i una quota del 6,2%, però en el moment àlgid, minuts abans del teòric debat a cinc, els audímetres es van enfilar fins al 8,3%, amb un pic d'espectadors de 228.000. A tall comparatiu, l'audiència del magazín que presenta Josep Cuní va quedar-se en el 4,6%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els resultats del programa 8 al dia van fer pujar la mitjana de la cadena per ahir divendres. En concret, va apuntar-se un 4,2% de share, mentre que la mitjana de novembre és, fins ara, del 3,3.

El debat en qüestió va quedar avortat per decisió de Josep Cuní, que no va acceptar que el PSC volgués participar-hi però sense la seva cap de llista per Barcelona, Carme Chacón. Hores abans, la Junta Electoral havia prohibit que se celebrés el debat només a quatre, sense el PSC, tal com pretenien els responsables del programa. La candidata socialista va argüir problemes d'agenda per no assistir al debat.

stats