Publicitat
Publicitat

Audiències

Cuní s'estrena a 8TV amb una audiència del 6,8%

El periodista duplica les xifres de la cadena, però encara se situa lluny del 21,4% que registra el TN Vespre. La temporada passada d''Els matins', l'última amb Cuní al capdavant, tenia una mitjana del 21,1% de quota de pantalla

El periodista Josep Cuní ha estrenat aquest dilluns 8 al dia amb una audiència del 6,8%, una quota de pantalla inferior als telenotícies de les cadenes espanyoles i a una distància abismal del 21,4% del TN Vespre de TV3. Els 143 mil espectadors de mitjana que va tenir l'espai informatiu de Cuní van assolir el seu punt màxim entre les 20.45 i les 21 hores, amb 188 mil espectadors. El periodista va estar per damunt de TV3 en el moment de l'estrena, a les 19 hores, amb un 7% de quota, per sobre del 6,4% de la reposició de Temps de Silenci, però lluny del 21,1% de Sálvame (T5) i el 15,7% d' Ahora Caigo (A3). 8 al dia s'ha estrenat duplicant l'audiència del canal en la franja de la tarda, que fins ara se situava entre el 2 i el 3% de quota de pantalla.

La primera edició d' Els matins amb Ariadna Oltra al capdavant va ser líder d'audiència en la seva franja horària, amb un 17,9% de quota de pantalla i 105.000 espectadors, superant clarament la resta de programes matinals que es poden veure a Catalunya. La temporada passada, la darrera amb Josep Cuní com a presentador, Els matins va tenir una mitjana del 21,1% de quota de pantalla i 117.000 espectadors.

Amb la incorporació del veterà periodista de Tiana, la cadena privada de Catalunya espera superar el 2-3% de quota de pantalla mitjana a la franja que ara ocupa Cuní (de les 19 a les 22 hores) i aspira a assolir una audiència global de la cadena que superi el 3% actual. 8TV va tancar la jornada d'ahir amb una audiència total del 3,6%.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT