Televisió
Mèdia 09/06/2012

Dani Martínez torna a Cuatro per fer-hi un espai d'humor al vespre

El programa, produït per Flipy, es dirà 'Guasap!' i competirà, entre d'altres, amb 'El Hormiguero'

Ara
1 min
Dani Martínez, en una imatge promocional

BarcelonaDani Martínez torna al canal que el va catapultar a la fama, gràcies al programa 'Tonterías las justas'. En aquest cas, però, no ho farà a la sobretaula sinó al vespre, a la franja anomenada 'acess prime time', just després de l'informatiu. L'espai es dirà 'Guasap!' i serà una magazine humorístic on Martínez desplegarà la seva capacitat improvisadora i també la facilitat amb què imita personatges.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Guasap' és una creació de la productora d'Enrique Pérez Vergara, conegut com a 'Flipy', format a les files d''El Hormiguero', d'Antena 3, un dels programes contra qui ara haurà de combatir. El propi Martínez també tindrà aquest conflicte, ja que 'Tonterías las justas' estava produït per 7 y acción, la productora de Pablo Motos.

Nascut a Astorga el 1982, Dani Martínez va començar la carrera com a humorista i imitador a RNE. Va participar també a la represa de l''Un, dos, tres', quan es va consagrar el concurs a la lectura. També ha estat col·laborador de 'Buenafuente', 'Fenómenos', 'Réplica' i 'Salvados', entre d'altres.

stats